EXPOSICIÓ ANTERIOR

Aquesta tardor tenim el goig de presentar–vos l’exposició d’una de les grans figures de la pintura realista, que ens evoca a l’autoretrat, el retrat, a les natures mortes: unes  fruites, uns bodegons... en definitiva, tot allò que en principi no expressa res en     concret, però que a través del seu traç, del color i de l’empremta ens porta als       sentiments i a diverses maneres de comprendre la realitat de la forma més crua i humana que existeix.

Un retrat té una gran diferència entre la fotografia i la pintura: en la pintura no   solament hi existeixen els sentiments de la persona que és pintada, sinó també      sentiments que hi posa l’artista per tal d’evocar una altra dimensió que és en definitiva l’art.

És per això que estem joiosos de poder-vos oferir des del Centre d’Art el Marçó Vell una exposició d’un dels artistes més importants del país, com és Xavier Serra de Rivera, perquè tindrem l’oportunitat de veure una manera molt diferent d’entendre l’art.  

Totes les exposicions que us presentem en aquest centre volen ser l’expressió viva del moment actual que estem vivint a través dels ulls de l’artista.

Miquel Arisa Coma
Alcalde


























Tríptic de l'exposició>>